موج سوم کرونا در شهریار هم شکل گرفت ؟؟! آیا شهریار هم جزء مناطق قرمز است؟ وضعیت شهریار در موج سوم کرونا چیست؟ پیک بعدی کرونا مرگبارتر خواهد بود طبق دادههای دریافتی گردش کرونا ویروس در جامعه و حتی مدارس تسریع شده و پیک بیماری درحال شکلگیری میتواند شدیدتر و مرگبارتر از پیک خرداد و […]
موج سوم کرونا در شهریار هم شکل گرفت ؟؟!
آیا شهریار هم جزء مناطق قرمز است؟ وضعیت شهریار در موج سوم کرونا چیست؟
طبق دادههای دریافتی گردش کرونا ویروس در جامعه و حتی مدارس تسریع شده و پیک بیماری درحال شکلگیری میتواند شدیدتر و مرگبارتر از پیک خرداد و تیر ماه باشد.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونای پایتخت برای مقابله با رشد شتابان بیماری در تهران، تمدید و تکرار محدودیتهای اعمال شده را در هفته آینده ضروری برشمرد.
دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در تهران گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۷۲۰ بیمار جدید کرونایی در بیمارستانهای تهران بستری شدند که ۱۴۷ نفر آنان در بخشهای مراقبت وِیژه تحت مراقبت قرار گرفتند.
به گفته دکتر زالی در شبانه روز گذشته ۹,۶ درصد مراجعان به بخش های سرپایی نیاز به بستری در مراکز درمانی داشتند که ۲۰ درصد آنان بدحال بوده و در بخشهای ویژه بستری شدند. درحالی که ۴۲۰ بیمار در این بازه زمانی از بیمارستانهای تهران ترخیص شدند.
وی با ذکر این مطلب که در سه هفته اخیر برای اولین بار تعداد موارد جدید بستری از مرز ۷۰۰ نفر گذشته است، گفت: تحلیل آمار و وضعیت بیماری کرونا در تهران حاکی از این است که موج سوم در تهران شکل گرفته است.
دکتر زالی به حجم بالای سفرهای درون شهری و استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی در تهران اشاره کرد و افزود: بطور متوسط روزانه ۹۵۰ هزارنفر از مترو و یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از ناوگان اتوبوسرانی تهران استفاده میکنند.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران کاهش دلایل سفرهای درون شهری
را یکی از تمهیدات مهم پیشگیرانه عنوان کرد
و بازگشایی مدارس، بازگشایی برخی مشاغل آموزشی و تعلیق حضور یک سوم کارکنان را
از جمله دلایل افزایش حجم این سفرهای درون شهری در پایتخت برشمرد که باید مورد توجه قرار گیرد.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت:
گرچه استفاده از ماسک شرط لازم برای جلوگیری از انتشار بیماری است
اما شرط کافی نیست و فاصله گذاری فیزیکی کماکان عامل اصلی عدم ابتلا و
پایین آمدن شانس میزان سرایت است و باید حضور افراد در سطح شهر کاهش یابد.
دکتر زالی تاکید کرد: باید مصادیق حضور افراد در سطح شهر کاهش یابد و
در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم که تمام دستگاههای دولتی و غیر دولتی
خدمات خود را به صورت الکترونیک ارایه دهند.