بانک تجارت با معرفی طرحی به نام تسهیلات آنی تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان وام با سود ۴ درصدی می دهد.
به گزارش شهریارنگار، بانک تجارت، شرکت خدمات مالی و بانکداری ایرانی است. این بانک پس از انقلاب از ادغام چندین بانک تاسیس شد که قدیمیترین آنها «بانک انگلیس در ایران و خاورمیانه» (پیشتر با نام بانک شاهنشاهی ایران) بود که از سال ۱۲۶۶ فعالیت داشت. طبق آمار سازمان مدیریت صنعتی کشور، هلدینگ بانک تجارت یکی از ۱۰۰شرکت برتر اقتصاد کشور شناخته شده است.
اداره مرکزی بانک تجارت مستقر در برج تجارت شهر تهران میباشد. شعب، دفاتر و بانکهای وابسته به بانک تجارت در خارج ازکشور درکشورهای فرانسه، جمهوری تاجیکستان، چین، انگلستان، امارات متحده عربی، آلمان و بلاروس درسطح بینالمللی مشغول فعالیت میباشند. این بانک همچنین تنها بانکی است که هدف برنامه چهارم توسعه کشور در حمایت از بخش کشاورزی را محقق کردهاست.بانک تجارت نخستین بانکی بود که از سیستم SGB استفاده نمود.
بر اساس این گزارش،در طرح وام فوری بانک تجارت مشتریان می توانند با افتتاح حساب سپرده سرمایهگذاری بلندمدت، همزمان با دریافت سود سپرده خود، از تسهیلات در نظر گرفتهشده طرح آنی نیز استفاده کنید. تسهیلات آنی به پشتوانه حساب سپرده شما و با نرخ سود کمتر از نرخ مصوب بانک مرکزی (بین ۴ الی ۱۸ درصد) قابل دریافت است. در صورت تمایل و افتتاح حساب در بانک تجارت، تسهیلات آنی ۲۴ ساعت پس از افتتاح سپرده سرمایهگذاری و تکمیل مدارک به شما پرداخت خواهد شد.
بر اساس اعلام بانک تجارت، سقف مبلغی که مشتری میتواند در طرح تسهیبلات آنی (وام سریع بدون ضامن) دریافت کند، ۳ میلیارد ریال ( ۳۰۰ میلیون تومان) است. در این طرح میزان تسهیلات متناسب با میزان سپردهگذاری، سود سپرده و تسهیلات و مدتزمان قرارداد تعیین میشود که به انتخاب مشتری خواهد بود. ضریب تسهیلات در این طرح بین ۶۰ تا ۸۵ درصد مبلغ سپرده متغیر خواهد بود ( مثلا در صورت سپرده گذاری ۱۰۰ میلیون تومانی می توانید بین ۶۰ الی ۸۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنید) که در قالب سه نوع سپرده با نرخ سود ۵، ۱۰ و ۱۵ درصدی (سودی که به سپرده شما تعلق می گیرد) پرداخت میشود.
در طرح تسهیلاتی آنی بانک تجارت، میزان تسهیلات، نرخ سود و تعداد اقساط بر عهده خود مشتری خواهد بود. در واقع مشتری با تعیین نوع سپردهای که در بانک تجارت افتتاح میکند، میزان سود و اقساط تسهیلات خود را کاهش یا افزایش میدهد. مدتزمان بازپرداخت اقساط بهمنزله مدتزمان قرارداد سپرده مشتری نیز خواهد بود و تا زمان تسویه تسهیلات امکان بسته شدن سپرده وجود نخواهد داشت.
در این طرح حساب سپرده بلندمدت مشتری با نرخ سود ۵ درصدی افتتاح میشود و تسهیلات با دوره بازپرداخت ۱۲، ۲۴ یا ۳۶ ماهه که به انتخاب مشتری خواهد بود، پرداخت میشود. سقف تسهیلات این طرح ۳۰۰ میلیون تومان خواهد بود که با نرخ سود ۴ تا ۷ درصدی و با ضریب تسهیلات ۷۵ تا ۸۵ درصد میزان سپرده به مشتری تعلق می گیرد.
در این طرح مشتری حساب سپرده بلندمدت با نرخ سود ۱۰ درصدی افتتاح میکند و تسهیلات با دوره بازپرداخت ۱۲، ۲۴ یا ۳۶ ماهه که به انتخاب خود مشتری است، پرداخت خواهد شد. سقف تسهیلات این طرح ۲۵۰ میلیون تومان تعیینشده است که با نرخ سود ۱۰ تا ۱۳ درصدی و با ضریب تسهیلات ۷۵ تا ۸۵ درصد میزان سپرده به مشتری پرداخت میشود.
در این طرح حساب سپرده بلندمدت مشتری با نرخ سود ۱۵ درصدی افتتاح میشود و تسهیلات با دوره بازپرداخت ۱۲، ۲۴ یا ۳۶ ماهه است که به انتخاب خود مشتری خواهد بود. سقف تسهیلات این طرح ۲۰۰ میلیون تومان و با نرخ سود ۱۸ درصدی تعیینشده است. در این طرح ضریب تسهیلات ۶۰ تا ۷۰ درصد میزان سپرده به مشتری پرداخت میشود.
یکی از امتیازات خوب این طرح این است که ، شما این امکان را دارید که امتیاز دریافت تسهیلات خود را از طریق تهاتر غیرمستقیم به فرد دیگری واگذار کنید. مثلا شما در بانک سپرده دارید و یکی از بستگان و یا دوستان نزدیک شما به وام نیاز دارد ٬ در این صورت شما می توانید امتیاز وام خود را به شخص ثالث واگذار کنید.در صورت واگذاری امتیاز تسهیلات، سپردهگذار باید بهعنوان ضامن و متعهد، ذیل قراردادهای تنظیمی با تسهیلات گیرنده را امضا کرده و متعهد و ملزم به اجرای آن خواهد بود.
۱-ابطال سپرده قبل از سررسید تسهیلات منوط به تسویه کامل قرارداد است و نرخ سود پرداختی به سپردهها با احتساب ۵% کاهش از زمان افتتاح سپرده سرمایهگذاری محاسبه مجدد و تعدیل میشود.
۲- سپردههای تودیعی طرح باید تا پایان مدت قرارداد تسهیلات، با نرخ زمان افتتاح سپرده تمدید شوند.
۳- سپردههای تودیعی موضوع طرح مشمول سود قطعی پایان دوره نمیشوند.
۴- در صورت عدم بازپرداخت ۳ قسط متوالی نسبت به ابطال سپرده تودیعی و تسویه کل بدهی قبل از سررسید اقدام میشود (با اخذ سود قسط جاری و ۱۰% از فرع اقساط آتی).
برای مشاهده صفحه اینستاگرامی ما اینجا کلیک کنید.
مطالب مرتبط:
وام قرض الحسنه ۶۰ میلیونی فوری را از کدام بانک و چگونه بگیریم؟