بیمارستان های شهریار :
بیمارستان امام سجاد(ع) با ۱۳۸ تخت فعالبیمارستان تأمین اجتماعی با ۱۲۵ تخت فعال بیمارستان خصوصی نور با ۱۰۰ تخت فعالبیمارستان روانپزشکی میلاد با ۶۴ تخت فعالارائه خدمت درحوزه فوریت های پزشکی ۱۱۵ در قالب ۶ پایگاه اورژانس شهری و ۳ پایگاه جاده ای با ۱۱ آمبــولانس
در شهرستان شهریارمجموعاً ۸۱۲ مرکز درمانی شامل درمانگاه،آزمایشگاه،مراکز تصویربرداری،مراکز جراحی محدود،مراکز طب کار،مراکز آمبولانس خصوصی، مراکز درمان سوء مصرف مواد، مطب پزشکان و دندانپزشکان عمومی و متخصص، دفاترکار مامایی، دفاتر کار فیزیوتراپی،گفتاردرمانی،بینایی سنجی، کاردرمانی، شنوایی سنجی و مشاوره تغذیه مشغول ارائه خدمات درمانی هستند.
بیمارستان امام سجاد(ع) یکی از زیر مجموعه های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران محسوب می شود که زیر نظر شبکه بهداشت و درمان شهریار و به منظور تامین و ارتقاء سطح سلامت شهروندان در حال ارائه خدمات درمانی می باشد.
این مجموعه در ابتدا در یک ساختمان سه طبقه (شماره ۴) به منظور ایجاد درمانگاه در نظر گرفته شده بود که با توجه به نیاز منطقه و عدم وجود بیمارستان و مرکز درمانی مجهز برای ارائه خدمات درمانی مطلوب، یک ماه قبل از افتتاح آن از سوی مسئولین تصمیم به تبدیل آن به بیمارستان گرفته شد.
با ایجاد تغییراتی در فضای فیزیکی ساختمان، این مرکز با ۱۰۰ تخت مصوب در ۳۱/۲/۱۳۷۲ با بخشهای اورژانس، جراحی، اتاق عمل ، درمانگاههای جراحی و داخلی و زنان و واحدهای پاراکلینیکی آزمایشگاه، رادیولوژی و داروخانه شروع به کار نمود.
بخش زایشگاه با انتقال درمانگاه سهراب علی بخشی که تنها مرکز زایمان منطقه در آن زمان بود، با یک تخت زایمان و ۴ تخت لیبر، فعالیت خود را آغاز نمود. در سال ۱۳۷۶ یک ساختمان به مدد و یاری بخشداری وقت یک ساختمان سه طبقه به منظور افزایش و ارتقاء فضای فیزیکی اورژانس احداث گردید.( ساختمان شماره ۲)
به منظور تامین و ارتقاء سلامت شهروندان و با تلاش و حمایت مسئولین محترم منطقه و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایران
بخش اطفال و نوزادان در سال ۱۳۷۳ بخشهای داخلی در سال در سال ۱۳۷۹ CCU و Post CCU در سال ۱۳۸۰ افتتاح شد.
بخش پاتولوژی بیمارستان از سال ۱۳۷۴ فعالیت خود را آغاز نمود. واحد سونوگرافی از نیمه دوم سال ۱۳۷۳ راه اندازی گردید.
در سال ۱۳۷۶ یک دستگاه سی تی اسکن از طرف مهندس کامرانی به بیمارستان اهداء گردید ولی به دلیل مشکلات فنی و آماده نبودن فضای مناسب، مورد بهره برداری قرار نگرفت.
با توجه به فعال بودن بخشهای CCU و Post CCU نیاز مبرمی به واحد اکوکاردیوگرافی احساس می شد که در سال ۱۳۸۲ با خریداری دستگاه، این واحد نیز مورد بهره برداری و خدمت رسانی به شهروندان قرار گرفت.
در سال ۱۳۸۴ به مدد فردی خیر به نام حاج حسین سعید تهرانی ساختمانی جهت راه اندازی بخش دیالیز با توجه به نیاز شدید منطقه و آمار بسیار بالای بیماران نیازمند به این مرکز و تجهیز آن توسط مرکز بیماریهای خاص این بخش با ۱۰ تخت فعال راه اندازی شد و و در سال ۱۳۸۵ به ۱۴ تخت فعال ارتقاء یافت.
بخش icuدر سال ۱۳۸۶با ۴تخت فعال راه اندازی گردید.
در شکل گیری و رشد و شکوفایی فعالیت های درمانی بیمارستان در طول این چند سال تلاش و کوشش شبانه روزی مسئولین و پرسنل بسیار چشمگیر بوده است. در حال حاضر بیمارستان امام سجاد(ع) شهریار با ۲۰۷ تخت مصوب و ۱۴۱ تخت فعال در حال خدمت رسانی به شهروندان محترم می باشد.و برای افزایش فضای مورد نیاز طرح توسعه با ۴ طبقه و بخشهای اطفال،سی سی یو،ای سی یو ،اتاق عمل و تصویر برداری که از سال ۱۳۸۳ شروع و در سال ۱۳۹۳ به اتمام رسید.
عداد بلوک : ۴
تعداد درب های ورودی : دو
محل فرود بالگرد : ندارد
تلفن گویا : دارد
تعداد تخت مصوب : ۲۰۷
تعداد تخت فعال : ۱۲۸
میانگین درصد اشغال تخت: ۷۸%
سایت مرکز : hospes.iums.ac.ir
پست الکترونیک:sajadhosp.sh@iums.ac.ir
بیمارستان تامین اجتماعی شهریار
آدرس: تهران، شهریار، سه راه اندیشه، جنب شهرک اداری خیابان پرستار
بیمارستان نور شهریار:
آدرس : شهریار، میدان سپاه، بلوار خبرنگار، شهرک صدف، بیمارستان تخصصی نور شهریار
: تلفن :۱۰-۶۵۵۷۷۰۰۱ ۰۲۱فکس :۶۵۵۷۷۰۰۲-۰۲۱سامانه پیامک :۰۲۱۶۵۵۷۷۰۰۲
بخش ها
پاراکلینیک
آزمایشگاه و پاتولوژی ،تصویربرداری ،پزشکی هسته ایی ،توانبخشی ،داروخانه ،بستری،اورژانس،جراحی،آنژیوگرافی،قلب و عروق،CCU،ICU،داخلی،بستری،دیالیز،زنان و زایمان،بخش اطفال،NICU،اسکوپی
تجهیزات پزشکی
بیمارستان نور شهریار در جهت ارتقا سطح سلامت شهروندان و در کنار پزشکان و کادر درمانی حرفهای، تجهیزات پزشکی بسیار پیشرفتهایی را از تولید کنندگان طراز اول جهان خریداری و بکار گرفته است. که خلاصهایی از آن به شرح ذیل میباشد.
بیمارستان میلاد شهریار :
بیمارستان روانپزشکی میلاد شهریار با تجهیز واحدهای مختلف در مساحتی بالغ بر ۳۴۰۰ متر مربع در شهرستان شهریار که دارای آب و هوایی بسیار دلپذیر و مطلوب برای بیماران به ویژه بیماران روانپزشکی در سال ۱۳۸۷ افتتاح گردید، در سال ۱۳۸۸ موفق به دریافت موافقت اصولی و در سال ۱۳۹۲ پروانه بهره برداری موقت از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را دریافت نمود و در سال ۱۳۹۴موفق به دریافت پروانه دائم بیمارستان شد.
بیمارستان در طی سال های شروع به کار از رشد کیفی و کمی مناسبی نیز برخوردار بوده است. و در حال حاضر با افتتاح اورژانس جنرال و ارائه خدمات از طریق واحدهای آزمایشگاه ،رادیولوژی ،کلینیک های تخصصی قلب ،داخلی، گوارش ، ارتوپدی ،آندسکوپی ،کولونوسکوپی گچگیری و اکوکاردیوگرافی و تست ورزش و ….خدمات ارائه شده را ارتقاء بخشیده است.
و در مسیر استراتژی توسعه گامهای بلندی را برداشته است و در اولین ارزشیابی اعتباربخشی صورت گرفته ،گواهینامه درجه یک اعتبار بخشی بیمارستانی را کسب نموده است.
بیمارستان روانپزشکی میلاد شهریار وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران با مجوز ۶۴ تخت روانپزشکی به عنوان تنها مرکز تخصصی اعصاب و روان در غرب استان تهران می باشد. این مرکز با ارائه خدمات تخصصی شامل ، مشاوره های روان شناسی، شوک درمان ( ECT )، مددکاری، کاردرمانی و بخش های بستری و درمانگاه های تخصصی و روانپزشکی ،۱۲ تخت بستری اورژانس ، اتاق احیاء، اتاق عمل سرپایی، آزمایشگاه، رادیولوژی، اتاق ایزوله عمومی، اتاق گچ گیری در حال خدمت رسانی به جانبازان گرامی و بیماران غیر ایثارگر می باشد.
۰۲۱۶۵۲۷۱۶۶۰-۳
نظرات و پیشنهادات خود را به شماره ۳۰۰۰۷۲۱۱۰۰۰۰۷۳ پیامک فرمایید
فکس :
۰۲۱۶۵۲۷۱۷۱۲
آدرس :
شهریار-میدان بسیج- خیابان شهید بابابزرگی- بیمارستان روانپزشکی میلاد شهریار
بیمارستان امام خمینی شهرستان شهریار ابتدا یکصد تختخوابی بود و قرارداد طراحی آن در سال ۱۳۸۲ با بخش خصوصی منعقد شد. سپس به دولت واگذار و طرح توسعه آن انجام شد که طی آن تعداد تخت های این بیمارستان به ۳۴۳ تخت افزایش پیدا کرد.
بر اساس نیاز سنجی های صورت پذیرفته در اجرای طرح فضایابی بر اساس عملکردهای بیمارستانی و منطبق با نیازهای منطقه انجام شد و بر اساس برنامه فیزیکی، طراحی بیمارستان ۳۴۳ تختخوابی امام خمینی (ره) شهریار انجام گردید.
پیمانکاری این پروژه (در طول زمانهای مختلف) به شرکتهای وزان، شن راد بتن، عظمت سازه سبلان (تحت نظارت عالیه مهندسین مشاور ماهر و… واگذار شد.
تعداد تخت بستری : ۲۰۸ تخت
تعداد تخت تحت نظر اورژانس : ۲۸ تخت تحت نظر + ۱ تخت ایزوله سوختگی+ ۲ تخت ایزوله عفونی + ۱ تخت ایزوله روانی+ ۱ اتاق عمل سرپایی اورژانس
تعداد تخت : ۱۰ تخت P O S T IC U
تعداد تخت : ۱۰ تخت PO S T C C U
تعداد تخت: ۳۱ تخت IC U
تعداد تخت: ۳۱ تخت C C U
تعداد تخت: ۸ تخت NIC U
تعداد تخت دیالیز : ۱۳ تخت
تعداد اتاق زایمان : ۶ اتاق زایمان L D R + 1 اتاق عمل سزارین در بخش جراحی زنان و زایمان
تعداد اتاق عمل : ۱۰ اتاق عمل
تعداد تخت پاویون : ۲۴ تخت
تعداد تخت کل : ۳۴۳ تخت