در سال جاری حدود ۸۹ درصد از بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری، ۷۵ درصد از بازنشستگان صندوق بازنشستگی فولاد و حقوقی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال دریافت کرده اند.
به گزارش شهریارنگار، در سال جاری حدود ۸۹ درصد از بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری، ۷۵ درصد از بازنشستگان صندوق بازنشستگی فولاد و ۴۰.۴ درصد از مستمریبگیران و بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی، حقوقی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال دریافت کرده اند.
بخشی از گزارش دیوان محاسبات کشور درباره نظارت بر اجرای قانون بودجه ۱۴۰۰ در چهار ماهه اول، به موضوع گزارش عملکرد همسان سازی حقوق بازنشستگان اختصاص دارد.
در این گزارش آمده است: به دلیل عدم تحقق منابع موضوع بند (و) تبصره (۲) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و کسری منابع صندوق بازنشستگی کشوری، به منظور پرداخت حقوق افراد بازنشسته بازنشستگان و موظفین، مبلغ ۵۶.۹۸۹.۰۰۰ میلیون ریال تنخواهگردان توسط خزانهداریکل کشور به صندوق بازنشستگی کشوری پرداخت گردیده است.
شایان ذکر است در دوماهه ابتدای سال برای پرداخت حقوق افراد بازنشسته و مستمری بگیران به دلیل کمبود منابع در ماههای مورد نظر از مبلغ ۴۸.۴۲۷.۵۲۷ میلیون ریال تسهیلات بانکی استفاده گردیده که با روند افزایش وصول درآمدهای حق بیمه در ماههای بعد، برای پرداخت حقوق مشمولین در دو ماهه دوم سال ۱۴۰۰، از دریافتیهای حق بیمه استفاده شده است. در خصوص منابع بودجهای صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد، در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۵۵.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال جهت پرداخت مستمری ذیل جدول شماره (۹) بودجه کل کشور و مبلغ ۱۲.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال جهت همسانسازی و متناسبسازی بازنشستگان از محل بند (و) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ پیشبینی شده است.
در سال ۱۳۹۸ حدود ۷۰ درصد بازنشستگان این افراد و موظفین حقوقبگیر مشترک صندوق بازنشستگی کشوری، حقوقی پایینتر از ۳۰ میلیون ریال دریافت نمودهاند که این رقم در سال ۱۴۰۰ تقریبا نزدیک به صفر گردیده است، در سال ۱۴۰۰ حدود ۸۹ درصد از بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری حقوقی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال دریافت نمودهاند.
در سال ۱۳۹۸ حدود ۶۰ درصد این افراد و موظفین حقوقبگیر مشترک صندوق بازنشستگی فولاد، حقوقی بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون ریال دریافت نمودهاند که این رقم در سال ۱۴۰۰ تقریبا ۱۲ درصد گردیده است، همچنین در سال ۱۴۰۰ حدود ۷۵ درصد از بازنشستگان صندوق بازنشستگی فولاد حقوقی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال دریافت نمودهاند. نتیجتاً پس از همسانسازیهای صورتگرفته حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران افزایش قابل ملاحظهای داشته است.
در اسفند ماه سال ۱۳۹۸ و قبل از اجرای متناسبسازی؛ ۸۴.۹۴ درصد از جامعه تحت پوشش و پس از اجرای فاز اول متناسب سازی در اسفند ماه ۱۳۹۹ حدود ۷۶.۶۱ درصد و در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ با اجرای فاز دوم متناسبسازی حدود ۴۴.۶۶ درصد از مستمریبگیران و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی در طبقه کمتر از ۳۰ میلیون ریال و در حدود ۴۰.۳۸ درصد از مستمریبگیران و بازنشستگان سازمان در طبقه ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال قرار گرفتهاند.
برای مشاهده صفحه اینستاگرامی ما اینجا کلیک کنید.