متکدیان شهریار ،ثروتمندان مجازی

۸۰ درصد متکدیان شهریار فقیر واقعی نیستند متکدیان شهریار نیازمند واقعی نیستند به گزارش شهریار نگار معاون سیاسی انتظامی فرمانداری شهریار گفت: ۸۰ درصد متکدیان شهریار فقیر واقعی نیستند و به طور سازمان دهی شده توسط افراد خاصی در ساعات معین و اماکن مشخص به کار گرفته می شوند. ابوطالب فرنیاپور، در حاشیه طرح جمع […]

۸۰ درصد متکدیان شهریار فقیر واقعی نیستند

متکدیان شهریار نیازمند واقعی نیستند

به گزارش شهریار نگار معاون سیاسی انتظامی فرمانداری شهریار گفت: ۸۰ درصد متکدیان شهریار فقیر واقعی نیستند و به طور سازمان دهی شده توسط افراد خاصی در ساعات معین و اماکن مشخص به کار گرفته می شوند.

ابوطالب فرنیاپور، در حاشیه طرح جمع آوری متکریان در شهریار  اظهار داشت: قانون در بحث متکدیان صراحت دارد که تکدی گری جرم محسوب می شود و بیش از ۸۰ درصد متکدیان، افراد فقیر واقعی نیستند و بسیاری از آن ها سازمان دهی شده و توسط افراد خاصی در ساعات معین و اماکن مشخص به کار گرفته می شوند.

وی اضافه کرد: جدای از سازمان دهی شده بودن یا نبودن این افراد، باید توجه داشته باشیم که تکدی گری جرک محسوب شده و شهرداری ها وظیفه جمع آوری متکدیان را دارند و ما بیش از یک سال قبل در حال پیگیری این بحث با شهرداری شهریار هستیم و جلسات متعددی برگزار کردیم و ستادی متشکل از دادستان، نیروی انتظامی، شبکه بهداشت، اداره بهزیستی، شهرداری، فرمانداری و کمیته امداد راه اندازی و قرار بر جمع آوری این متکدیان شد

معاون سیاسی انتظامی فرمانداری شهریار با بیان این که اکثریت این متکدیان متعلق به شهرستان شهریار نیستند، اضافه کرد: بسیاری از این افراد از خارج از کشور و کشورهای افغانستان، پاکستان و یا حتی بنگلادش و به صورت غیرمجاز، در سطح شهر پراکنده هستند.

وی گفت: برخی از این افراد نیز از شهرستان های قم، رباط کریم و دیگر اماکن به دلیل درآمد خوب در شهریار به این شهر می آیند.

فرنیاپور با بیان این که شهرداری شهریار مکانی را برای سامان دهی این متکدیان آماده کرده است، گفت: در بازدیدهایی که با دادستان و شهردار از این مکان داشتیم، محل مورد تایید قرار گرفت و روز گذشته متکدیان جمع آوری شده و در این مکان غربال گری صورت خواهد گرفت و افراد غیرمجاز خارجی به کشورهای خود عودت داده می شوند، کودکان به والدینشان تحویل داده شده و بزرگسالان در این مکان نگهداری شده و پس از تذکرات لازم در جهت دست برداشتن از تکدی گری رها می شوند.

وی افزود: ما در حال حاضر قصد برخورد قهری با این افراد نداریم، این جرم مجازات و زندان دارد، اما گفتیم فعلا برخورد قهری نشود، این افراد چهره شهر را زشت می کنند، البته برخی از مردم از روی احساسات بشردوستانه به این افراد کمک می کنند، اما بسیاری دیگر از افراد نیز نه تنها به متکدیان کمک نمی کنند، که از طریق فرمانداری و شهرداری برای رفع این معضل پیگیری کرده و می کنند.

عاون سیاسی انتظامی فرمانداری شهریار گفت: طرح تا زیبا شدن چهره شهر ادامه خواهد داشت و تا رفع کامل این لکه زشت موضوع را پیگیری می کنیم.

فرنیاپور با اشاره به برخی بررسی های بهداشتی روی افراد متکدی، گفت: شبکه بهداشت و نیروی انتظامی در حال تهیه بانک اطلاعاتی از بیماری، اعتیاد و نیز دیگر اطلاعاتی از این افراد هستند و ظرف یک هفته آینده تعداد افراد جمع آوری شده و درصد افراد خارجی و یا ایرانی و بیماری های آن ها اطلاع رسانی خواهد شد.

متکدیان شهریار

Visits: 33